مراسم تودیع و معارفه مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۰۱۵ رویدادها
مراسم تودیع و معارفه مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور سرپرست دانشگاه، مشاور ایشان، معاونین و رؤسای دانشکده ها و کارکنان این حوزه برگزار شد

دکتر بهرام عزیزالله گنجی سرپرست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این مراسم با عرض خیرمقدم و قدردانی از همت و تلاش دکتر مصطفی رحیم نژاد و مجموعه روابط بین الملل گفت: درخدمت دوستانی هستیم که انصافا زحمات زیادی را برای معرفی درست دانشگاه در سطح ملی و بین المللی کشیده اند. ساختاری که نوپا شکل گرفت و با مساعی مستمر اعضای مجموعه به عنوان مرجع دانشگاه های کشور شده است.

دکتر عزیزالله گنجی به هنر درست معرفی کردن دستاوردها و فعالیت های مجموعه اشاره کرد و تاکید نمود: بسیار اتفاق می افتد که مجموعه یا سازمانی کارهای بزرگ و خوبی انجام می دهد؛ اما چون به درستی معرفی نمی شود، دیده نمی شود و افزود: امروز هر کجا نام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مطرح شود؛ همگان به نیکی از آن یاد می کنند و آن را به عنوان یک دانشگاه برتر و شاخص در سطح ملی و بین المللی می شناسند و این امر مرهون تلاش، اتحاد، همدلی و هم افزایی همه ی اعضای مجموعه و معرفی درست، دقیق و به موقع توانمندی ها، دستاوردها و افتخارات آن است.

دکتر عزیزالله گنجی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر رحیم نژاد گفت: فرصت مطالعاتی زمان و فضای بسیار خوبی برای کسب تجربیات است و همچنین از قبول مسئولیت دکتر سید جواد کاظمی تبار تشکر و قدردانی نمود و گفت: با احساس مسئولیت بالایی که ایشان دارند انشالله  این راه را با موفقیت ادامه خواهند داد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین رمضانی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با قدردانی از زحمات مجموعه روابط بین الملل گفت: رقم خوردن این همه افتخارات جز با اتحاد و همدلی اعضا امکان پذیر نیست و افزود: با توجه به این که دانشجویان خارجی را پذیرش می کنیم؛ فرصت بسیار خوبی برای انتقال فرهنگ مهیا است که انشالله با همکاری بین دفتر نهاد رهبری، معاونت فرهنگی اجتماعی و مدیریت همکاری های علمی بین المللی کارهای خوبی در این زمینه صورت بگیرد؛ چرا که این دانشجویان می توانند مبلغ خوبی برای فرهنگ ما باشند و در پایان پیشنهاد داد تا نمایشگاه دائمی دستاوردها و افتخارات در فضای دانشگاه برپا شود تا دانشگاه در همه حال به بهترین نحو به همگان معرفی شود.

سپس دکتر مصطفی رحیم نژاد به تاریخچه روابط بین الملل و گزارشی از عملکرد این حوزه از ابتدای قبول مسئولیت شان از جمله فراهم نمودن زیرساخت های  نرم افزاری و سخت افزاری، تدوین برنامه راهبردی و تعیین اهداف و ماموریت ها، جذب دانشجویان خارجی، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی با دانشگاه های جهان، حضور در نظام های رتبه بندی علمی و ... اشاره کرد و در پایان از حمایت ها و همکار های دکتر واثقی امیری، دکتر عزیزالله گنجی، هیات رئیسه سابق و جدید، معاونت های آموزشی و دانشجویی و از زحمات همکاران مجموعه مدیریت همکاری های علمی بین المللی تشکر و قدردانی نمود.

در ادامه دکتر سید جواد کاظمی تبار نیز با قدردانی از حسن اعتماد دکتر عزیزالله گنجی و تشکر از زحمات دکتر رحیم نژاد گفت: فعالیت در این حوزه سهل ممتنع است، از یک جهت که ریل گذاری شده است، برنامه ها و اهداف مشخص است؛ کار آسان است، اما از این جهت که باید به گونه  ای عمل نمود که استانداردها حفظ شود و درخشش ها و افتخارات ادامه یابد سخت است و به موضوع تبادل فرهنگ با دانشجویان خارجی و تلاش در این زمینه نیز تاکید کرد.

گفتنی است این مراسم با قدردانی از دکتر رحیم نژاد و اهدای حکم به دکتر کاظمی تبار به پایان رسید.