دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در میان ۳۳ دانشگاه ایرانی مورد تایید وزارت آموزش عالی عراق

۲۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۰۳۶ اخبار مدیریت

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درباره نظام ارزشیابی دانشگاه‌های ایران از سوی کشور عراق گفت: وزارت آموزش عالی عراق در سال ۲۰۲۲ دانشگاه‌های جهان را براساس رتبه‌بندی کیو اس، شانگهای و تایمز ارزشیابی کرده است که در آن ۳۳ دانشگاه ایران برای تحصیل دانشجویان عراقی معتبر شناخته شده‌اند.

کشور عراق دانشگاه‌ها را به دو دسته تقسیم که بر اساس آن، یک سری دانشگاه‌هایی هستند که دولت عراق برای دانشجویان بورسیه خودش در نظر گرفته است. دانشگاه‌های ایرانی که در بین ۱۰۰۰ دانشگاه اول رتبه بندی شانگهای، ۵۰۰ دانشگاه اول رتبه بندی تایمز و ۲۵۰ دانشگاه اول رتبه بندی کیو اس قرار داشتند را بعنوان مقصد اصلی بورسیه دانشجویان خود در نظر گرفته است.

بر اساس این رتبه بندی ها، ۱۴ دانشگاه ایرانی جزو دانشگاه‌های مدنظر قرار می‌گیرند که ۹ دانشگاه از دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم از جمله دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و ۵ دانشگاه تحت پوشش وزارت بهداشت بوده‌اند.

جهت کسب داده‌های بیشتر، اینجا کلیک نمایید.