نهمین دوره آزمون سامفا در داخل و خارج از ایران برگزار شد

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۰۷۰ اخبار مدیریت
نهمین دوره آزمون سامفا در داخل و خارج از ایران برگزار شد

نهمین دوره آزمون سنجش مهارت‌های زبان فارسی (سامفا- سامفای دانشگاهی) جمعه ۳۱ تیر ماه برگزار شد

آزمون سنجش مهارت‌های زبان فارسی در ۳ حوزه شهرهای تهران، اصفهان و سنندج به‌صورت الکترونیکی و در ۴ حوزه خارج از کشور شهرهای نجف اشرف، بغداد و سلیمانیه در عراق و بیروت در کشور لبنان مبتنی بر کاغذ برگزار شد. این آزمون به همت مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور، وزارت امورخارجه، اداره ی کل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان و با تلاش استادان برجسته دانشگاه‌ها و موسسات علمی کشور طراحی و اجرا شد.

شایان ذکر است سامفا نام اختصاری "سنجش استانداردهای مهارت‌های فارسی" مهمترین آزمون بسندگی در زبان فارسی است. داوطلبان پس از کسب موفقیت در این آزمون از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش کشور، گواهینامه دریافت خواهند کرد.