درخشش دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رتبه‌بندی موضوعی موسسه بین‌المللی شانگهای سال ۲۰۲۲، کسب جایگاه نخست کشور

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۰۷۱ رویدادها

در رتبه بندی SR (Global Ranking of Academic Subjects) 2022، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رشته موضوع های مهندسی مکانیک، علوم و مهندسی انرژی و مهندسی شیمی به تر تیب موفق به کسب جایگاه ۱۰۰-۷۶، ۲۰۰-۱۵۱ و ۵۰۰-۴۰۱ در میان دانشگاه های جهان گردید.

رتبه‌بندی موضوعی شانگهای برای ششمین بار در سال ۲۰۲۲، با ۵۴ رشته در قالب ۵ حوزه کلی شامل حوزه مهندسی (۲۲ رشته)، حوزه علوم پایه (۸ رشته)، حوزه علوم زیستی (۴ رشته)، حوزه علوم پزشکی (۶ رشته) و حوزه علوم اجتماعی (۱۴ رشته) صورت پذیرفته و اسامی بیش از ۱۸۰۰ دانشگاه از بین ۵۰۰۰ دانشگاه مورد بررسی از ۹۶ کشور در فهرست نهایی این رتبه‌بندی قرار گرفتند.

گفتنی است، تنها ۱۶ دانشگاه از ایران در این رتبه بندی حضور دارند که از این میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رشته های مهندسی مکانیک، و علوم و مهندسی انرژی با یک پله صعود موفق به کسب جایگاه نخست کشور گردیده است.

جهت مشاهده صفحه رسمی رتبه دانشگاه در این موسسه، اینجا (https://www.shanghairanking.com/institution/babol-noshirvani-university-of-technology) کلیک نمایید.