نشست هم اندیشی میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۱۰۱ اخبار مدیریت

در این نشست که باحضور ریاست دانشگاه، دکتر گنجی، مجموعه بین‌الملل، و رؤسا و معاونین مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی (https://ipis.ir/) کشور، در تهران برگزار گردید، مجموعه بین‌الملل با ارائه جامعی از دانشگاه و دستاوردهای علمی بین‌المللی، به برگزاری هرچه بیش‌تر چنین نشست‌هایی اشاره نمودند.

رییس این مرکز، دکتر شیخ الاسلامی ضمن تقدیر از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در کسب رتبه‌های درخشان بین المللی و  فعالیت‌های مجموعه بین الملل، علاقه‌ خود جهت همکاری بیشتر با دانشگاه را ابراز و با تاکید بر تاثیر همکاری‌های بین المللی دانشگاهی در روابط بین المللی کشور، راهکارها و پیشنهاداتی مبنی بر تقویت همکاری‌های منطقه‌ای مطرح و بر اهمیت همکاری‌ بین المللی آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های کشور صحه گذارد.

مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی در مهر ماه سال ۱۳۶۲، با هدف ارائه نظرات و دیدگاه‌های تحلیلی در جهت تدوین و تبیین سیاست خارجی ایران از طریق مطالعه، بررسی و تجزیه و تحلیل مسائل بین‌المللی پایه‌گذاری شده است.