دومین دانش‌آموخته بین‌الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۱۱۴ رویدادها
دومین دانش‌آموخته بین‌الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

علا شعلان ثغاب، دانشجوی غیر ایرانی (عراقی) پذیرش شده ورودی ۱۳۹۹ در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی برق - سیستم‌های قدرت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، ۱۱ اَمرداد ۱۴۰۱ از پایان‌نامه خود با عنوان «طراحی و شبیه‌سازی محدود کننده جریان خطای حالت جامد برای حفاظت شبکه توزیع» تحت راهنمایی دکتر عبداللهی و مشاوره دکتر ادبی، با کسب نمره عالی دفاع و به دریافت درجه کارشناسی ارشد نائل شد.

ایشان از نحوه همکاری و تعامل مسئولین، اساتید و کارکنان دانشکده و دانشگاه، به ویژه مجموعه بین‌الملل و کارشناس سرکار خانم اکبری تشکر و قدردانی نمودند. جامعه دانشگاهیان صنعتی نوشیروانی بابل و مدیریت همکاری های علمی و بین‌المللی، ضمن تبریک به مهندس علا شعلان ثغاب و اساتید راهنما و مشاور وی، توفیقات روزافزون این دانش‌آموخته دانشگاه را آرزومند است.

شایان ذکر است، بیش از ۳ درصد از دانشجویان کل دانشگاه را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند و این درحالی است که براساس داده های وزارت علوم، میانگین این مقدار در سطح دانشگاه های کشور تنها ۱/۴ درصد می باشد.