دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست دانشگاه‌های وزارت علوم کشور بر اساس نتایج رتبه‌بندی موسسه بین‌المللی تایمز موسوم بهTHE World University Ranking - (۲۰۲۲-۲۰۲۳)

۲۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۱۲۲۰ رویدادها

▪️ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم کشور بر اساس نتایج رتبه‌بندی موسسه بین‌المللی تایمز موسوم بهTHE World University Ranking - (2022-2023)

موسسه تایمز در رتبه‌‌بندی سال 2023، 1799 دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی جهان را بررسی نموده است. در این رتبه‌بندی دانشگاه‌ها براساس چهار مأموریت اصلی خود "آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین‌المللی" مورد ارزیابی قرار می گیرند. بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان موسسه تایمز (THE World University Ranking 2023)، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست در میان دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم کشور، و رتبه 500-401 در میان تمامی دانشگاه‌های جهان قرار دارد. شایان ذکر است تنها 65 دانشگاه از ایران به این رتبه‌بندی راه یافته‌اند.