جلسه میان مجموعه بین‌الملل دانشگاه و مدیر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۲۵۶ اخبار مدیریت
جلسه میان مجموعه بین‌الملل دانشگاه و مدیر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان

با توجه به اینکه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در زمینه همکاری­ های علمی و بین المللی جزو موفق ­ترین داشنگاه­ های کشور بوده و در شمال ایران توانمندترین دانشگاه در این حوزه محسوب می­شود، برخی از دانشگاه‌های کشور جهت کسب اطلاعات و آشنایی به امور مربوطه به رایزنی با دانشگاه می­پردازند. دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان یکی از قطب­های پزشکی در شمال کشور، با توجه به دارا بودن پتانسیل لازم، به دنبال توسعه روابط بین الملل خود جهت ارتقای جایگاه خود در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می ­باشد. به همین منظور جلسه‌ای میان مجموعه بین الملل دانشگاه و آقای دکتر علیزاده مدیر بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جهت بررسی زمینه‌های همکاری، راه‌های امکانپذیر انجام پروژه و همکاری‌های علمی و پژوهشی برگزار و در آن راهکارهایی نیز به منظور شناخت هرچه بیشتر دو دانشگاه از سوی طرفین مطرح گردید. جزئیات بیشتر همکاری، به جلسه بعدی موکول شد.