برگزاری نوزدهمین نشست شورای بین‌الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۳۳۲ اخبار مدیریت
برگزاری نوزدهمین نشست شورای بین‌الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

در این نشست که با حضور دکتر گنجی، ریاست دانشگاه، قائم مقام و معاونت های پژوهش و فناوری، آموزش و اداری-مالی دروز سه شنبه ۱آذر برگزار گردید، مدیریت همکاری های علمی و بین المللی به ارائه کارهای انجام شده این مدیریت پس از برگزاری هجدهمین نشست شورای بین الملل پرداختند. در این نشست، دکتر کاظمی تبار، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی ، در مورد چالش‌ها و معضلات مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی،مسائل مربوط به دانشجویان بین الملل و ارائه راهکارهایی به منظور ارتقا موارد آموزشی و پژوهشی و همچنین پیشنهادات به منظور بهبود و تسهیل عملکرد مجموعه و نیز جایگاه دانشگاه مواردی را بیان نمودند.

در ادامه جلسه، دکتر گنجی، ریاست دانشگاه، ضمن تشکر از فعالیت‌های مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی، بر ضرورت همکاری با این مجموعه و رفع موانع  تا جای امکان تاکید نمودند. در پایان این جلسه، حاضران به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و دیدگاه های خود را در مورد آینده همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیان نمودند.