برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر مسعود اکبرزاده استادیار دانشکده طراحی دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا، با موضوع « Geometry, Topology, Efficiency »، در تاریخ سه شنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۰، ساعت ۱۶:۰۰ به وقت ایران.

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۵۳ سمینارها و کارگاه‌ها

برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر مسعود اکبرزاده استادیار دانشکده طراحی دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا، با موضوع « Geometry, Topology, Efficiency »، در تاریخ سه شنبه، 18 خرداد 1400، ساعت 16:00 به وقت ایران.

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای تداوم فعالیت‌های خود در دوران مبارزه با ویروس COVID-19، در نظر دارد تا با همکاری دانشکده مهندسی عمران و دکتر حامد حمیدی، سمینار فوق را بصورت آنلاین برگزار نماید.
از علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا برای ثبت نام و شرکت به لینک ادب کانکت  (http://vc.nit.ac.ir/rjbym637yvqj/)مراجعه نمایند.

Amirreza Geran Malek