برگزاری دومین کارگاه بین المللی دانش افزایی "نظام های رتبه بندی" با همکاری مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۵۴ رویدادها سمینارها و کارگاه‌ها

با توجه به تجربیات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در کسب رتبه‌های درخشان بین المللی، و برگزاری موفق اولین دوره این کارگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل جهت همکاری در دومین کارگاه، دعوت به عمل آورده است.
در چند سال اخیر ضرورت بین‌المللی سازی دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. دومین کارگاه بطور مجازی، بین المللی و با عنوان دانش افزایی "نظام های رتبه بندی" به میزبانی دانشگاه الزهرا تهران و همکاری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، و در تاریخ 15 تیر ماه سال  1400 برگزار خواهد شد.
گفتنی است اولین دوره این کارگاه در زمستان 1399 و به میزبانی مدیریت همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و باحضور دانشگاه‌های برتر کشور برگزار گردید که با استقبال و بازتاب بسیار خوبی در میان دانشگاهیان همراه شد.

جهت مشاهده جزئیات برگزاری به این لینک مراجعه نمایید.