برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر مهدی داراب از دانشکده مهندسی و علوم مواد دانشگاه علم و صنعت نروژ، با موضوع « PEM Fuel Cells Electrocatalysts Durability and Activity »، در تاریخ چهار شنبه، ۶ اَمرداد ۱۴۰۰، ساعت ۱۱:۰۰ به وقت ایران.

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۵۵ سمینارها و کارگاه‌ها

برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر مهدی داراب از دانشکده مهندسی و علوم مواد دانشگاه علم و صنعت نروژ، با موضوع « PEM Fuel Cells Electrocatalysts Durability and Activity »، در تاریخ چهار شنبه، 6 اَمرداد 1400، ساعت 11:00 به وقت ایران.

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای تداوم فعالیت‌های خود در دوران مبارزه با ویروس COVID-19، در نظر دارد تا با همکاری دانشکده مهندسی مواد و صنایع، سمینار فوق را بصورت آنلاین برگزار نماید.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا برای ثبت نام و شرکت به لینک اسکایپ (https://join.skype.com/AiZIbTzIxel3) مراجعه نمایند.