مشارکت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در هفتمین ورکشاپ بین المللی (مجازی) نظام رتبه بندی دانشگاه های جهان UI GreenMetric (IWGM ۲۰۲۱)

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۵۶ اخبار مدیریت
مشارکت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در هفتمین ورکشاپ بین المللی (مجازی) نظام رتبه بندی دانشگاه های جهان  UI GreenMetric (IWGM ۲۰۲۱)

ورکشاپ UI GreenMetric World University Rankings (IWGM 2021) با موضوع "دانشگاه ها ، UI GreenMetric و SDGs در زمان همه گیری"، به میزبانی دانشگاه UPM مالزی در تاریخ 26-25 اوت 2021 و با مشارکت کارشناسانی از دانشگاه های مطرح سراسر جهان در زمینه زیست محیطی و تغییرات آب و هوایی، برگزار گردید. با توجه به نگرانی ها به دلیل افزایش شیوع پاندمی Covid-19، این رویداد به صورت آنلاین و طی دو روز در Zoom Meeting برگزار شد و در کانال یوتیوب UI GreenMetric دردسترس می باشد.

گفتنی است، مجموعه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی به نمایندگی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این اجلاس دو روزه حضور داشته است. همچنین، اعضای میزبان از دانشگاه UPM ضمن ابراز خرسندی از استقبال شرکت کنندگان، برگزاری چنین کارگاه هایی را بستری عالی برای تبادل اطلاعات و همکاری در حفظ پایداری زیست محیطی میان دانشگاه ها عنوان نمودند.