دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست دانشگاه های کشور؛ نتایج رتبه بندی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ موسسه بین‌المللی تایمز موسوم به THE World University Ranking ۲۰۲۲ اعلام گردید

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۵۷ اخبار مدیریت

موسسه تایمز در رتبه‌‌بندی سال 2021، 1500 دانشگاه و در رتبه بندی سال 2022، 1662 دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی جهان را بررسی نموده است. در این رتبه بندی دانشگاه ها براساس چهار مأموریت اصلی خود "آموزش ، تحقیق ، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی" مورد ارزیابی قرار می گیرند.

بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه های جهان موسسه تایمز (THE World University Ranking 2022)، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایگاه نخست در میان دانشگاه های کشور، و رتبه 400-351 در میان تمامی دانشگاه‌های جهان گردید. شایان ذکر است تنها ۵۸ دانشگاه از ایران به این رتبه بندی راه پیدا کرده است.

ریاست دانشگاه دکتر جواد واثقی امیری، کسب این موفقیت را به جامعه دانشگاهی کشور، مردم شریف شهرستان بابل و بخصوص خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تبریک عرض می نماید.

جهت مشاهده صفحه رسمی رتبه دانشگاه در موسسه تایمز THE، اینجا کلیک نمایید.