مشارکت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در وبینار بین المللی نظام رتبه بندی اهداف توسعه پایدار سازمان ملل(SDG's) تایمز، با عنوان THE Impact Rankings ۲۰۲۲ Masterclass EMEA

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۳ کد : ۱۵۹ اخبار مدیریت

این وبینار به میزبانی موسسه تایمز در لندن، در تاریخ 14 سپتمبر 2021 و با مشارکت کارشناسانی از دانشگاه های سراسر جهان در زمینه اهداف ۱۷گانه توسعه پایدار موسوم به SDG's، به صورت آنلاین  برگزار شد و در کانال یوتیوب Times Higher Educatuion(THE) دردسترس است. موضوعات مورد بررسی در این کارگاه شامل اهمیت Impact Ranking، روش ارزیابی برای سال ۲۰۲۲ و زمان ارسال داده ها بوده است.

گفتنی است، مجموعه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی به نمایندگی از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این وبینار حضور داشته است.  نظام THE's Impact Ranking تنها جدول عملکرد جهانی است که دانشگاه ها را براساس اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (SDGs) ارزیابی می کند.

جهت مشاهده رتبه THE Impact Ranking دانشگاه، اینجا کلیک نمایید.