صعود ۷۷ پله‌ای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در رتبه بندی سال ۲۰۲۱ دانشگاه های جهان، آژانس رتبه بندی RUR روسیه

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۸ کد : ۱۶۷ اخبار مدیریت

در رتبه بندی دانشگاه های پیشرو جهان توسط نظام رتبه بندی RUR در سال 2021 (Round University Ranking)، دانشگاه با 77 پله صعود نسبت به سال گذشته، موفق به کسب جایگاه 500 جهان شد. همچنین در شاخص تحقیق، با 28 پله صعود رتبه 267 جهان را کسب نموده است.

شایان ذکر است دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از سال 2018 وارد این نظام رتبه بندی شده و برای سومین سال متوالی جایگاه چهارم دانشگاه های صنعتی و هفتم تمامی دانشگاه های کشور را در رتبه بندی RUR به خود اختصاص داده است. تنها 11 دانشگاه از ایران در این رتبه بندی درنظر گرفته شده است.

آژانس رتبه بندی RUR مستقر در مسکو، روسیه، از سال 2010 رتبه بندی جهانی برای برترین دانشگاه‌ها ارائه می‌نماید. در سال 2021 عملکرد 1150 دانشگاه پیشرو جهان با 20 شاخص در 4 مأموریت اصلی: آموزش ، تحقیق ، توسعه بین المللی و پایداری مالی مورد بررسی قرارگرفت.

جهت مشاهده جزئیات رتبه دانشگاه، اینجا کلیک نمایید.