نتایج رتبه بندی سال ۲۰۲۱ موسسه بین‌المللی تایمز برای دانشگاه‌های آسیا اعلام گردید

۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۶۸ اخبار مدیریت

این رتبه‌‌بندی با ارزیابی بیش از 500 دانشگاه مطرح آسیایی صورت پذیرفته است. دانشگاه ها در مأموریت های اصلی خود "آموزش ، تحقیق ، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی" مورد ارزیابی قرار می گیرند تا جامع ترین و متعادل ترین مقایسه های موجود را ارائه دهند.

در رتبه بندی THE(Times Higher Education-Best Universities in Asia) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایگاه 59 در میان دانشگاه های آسیا گردید.

شایان ذکر است، بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه های ایران در رتبه بندی آسیایی موسسه تایمز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه دوم دانشگاه های وزارت علوم ایران قرار گرفت.

مدیریت همکاری های علمی و بین المللی کسب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تبریک عرض می نماید.

جهت مشاهده صفحه رسمی رتبه دانشگاه در این سازمان، اینجا کلیک نمایید.