دوازدهمین نشست سراسری(مجازی) هم اندیشی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری منتخب کشور

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸ کد : ۱۹۲ اخبار مدیریت

این نشست به میزبانی مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، و باحضور معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی، و پارک های علم و فناوری منتخب کشور برگزار گردید، و پیرامون موضوعاتی نظیر عملکرد همکاری های بین‌المللی، و جذب دانشجویان و نخبگان بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

لازم به ذکر است که بنا بر دعوت وزارت علوم، در این نشست مجموعه بین الملل دانشگاه حضور فعال داشته، و عملکرد همکاری های بین المللی در دوران کرونا، جذب دانشجویان بین الملل و نخبگان و تجربیات کسب شده را با همکاران به اشتراک گذاشته اند.

گفتنی است، نشست با خوشامدگویی معاون همکاری های دوجانبه و سازمان های تخصصی وزارت علوم، آغاز و سپس معاونان، مدیران بین الملل و ریاست دانشگاه های مطرح کشور به ایراد سخنرانی در زمینه همکاری های علمی-دانشگاهی ایران با سایر کشورها، پرداختند. وزیر محترم علوم جناب آقای دکتر زلفی گل نیز در این جلسه به ایراد سخنرانی پرداخته اند.