تجلیل از کارشناس پژوهشی-سرباز امریه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و روز جوانان، سربازان و دانش پژوهان

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۹۳ اخبار مدیریت

مراسم تقدیر از کارشناسان پژوهشی دانشگاه با حضور دکتر جواد واثقی امیری ریاست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین پژوهشی، اداری مالی، مدیریت بین الملل و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم ریاست دانشگاه ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: سرباز کلمه ای مقدس است و جذب سربازان امریه، با توجه به نیاز دانشگاه و تشخیص توانمندی ها، صورت پذیرفته است. قدردانی از فعالیت های شما، وظیفه ماست و انجام امورتان به بهترین وجه، بهترین روش شکرگذاری است که نتایج آن نصیب شما و دانشگاه خواهد شد.

در ادامه نیز دکتر حسینی مسئول نهاد گفت: جای بسی خوشحالی است که مسئولین دانشگاه از عملکرد شما عزیزان بسیار راضی هستند و انصافا جای شکرگزاری دارد.

گفتنی است در پایان این مراسم از کارشناس پژوهشی-سرباز امریه مدیریت بین الملل؛ مهندس امیررضا گران ملک تقدیر به عمل آورده شد.