برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر محمد ترکمنزاد با موضوع « Electrochemical Desalination of Water »

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۲ کد : ۳۷۸ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در راستای برگزاری وبینارهای برنامه‌ریزی شده با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی بین‌المللی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، با همکاری دانشکده علوم پایه و مهندسی شیمی اقدام به برگزاری این وبینار تخصصی نموده است.

وبینار تخصصی با موضوع نمک زدایی آب با روش الکتروشیمی در ساعت ۱۵ روز شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ توسط آقای دکتر محمد ترکمنزاده از دانشکده مهندسی و علوم مواد دانشگاه سارلند آلمان، در محیط اسکایپ برگزار گردید. در این جلسه آخرین روش ها و پیشرفت ها در زمینه فناوری های رایج در دنیا برای تبدیل آب دریا به آب شیرین از جمله اسمز معکوس و تقطیر معرفی شدند. همچنین، به فناوری یون زدایی خازنی (CDI) که از اساس با دو فناوری فوق متفاوت و جدیدتر است به عنوان راه حلی سبز و بسیار به صرفه تر از لحاظ انرژی مصرفی، پرداخته شد.

جهت مشاهده و دریافت فایل تصویری ارائه به صفحه سخنرانی‌ها مراجعه نمایید.