فراخوان ثبت‌نام برنامه کارآموزی تابستانی (E۳ EPFL Excellence in Engineering Summer Internship Program) دانشگاه EPFL سوئیس

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۰۲ اطلاعیه‌ها

دانشگاه EPFL سوئیس فراخوان ثبت‌نام برنامه کارآموزی تابستانی ۸ الی ۱۲ هفته‌ای (E3 EPFL Excellence in Engineering Summer Internship Program) را برای تابستان سال آینده اعلام کرده است.

دانشجویان کارشناسی که سال دوم را به اتمام رسانده اند و دانشجویان کارشناسی ارشد می‌توانند در این برنامه شرکت کنند. هزینه بلیط در صورت درخواست، پرداخت می‌شود و کمک هزینه ماهانه ۱۶۰۰ فرانک سوئیس برای تامین مخارج اقامت و زندگی نیز پرداخت می‌شود. مهلت ثبت نام ۱ دسامبر برابر با ۱۰ آذرماه ۱۴۰۰ است.

جهت کسب داده های بیشتر اینجا کلیک نمایید.