جلسه اعضای ایرانی اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه ی دریای خزر در راستای برگزاری بیست و سومین اجلاس عمومی این اتحادیه در تاریخ ۲ آذر ۱۴۰۰ (۲۳ نوامر ۲۰۲۱)

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۲۶ اخبار مدیریت

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان دانشگاهی سرآمد در منطقه عضو این اتحادیه است. دکتر رحیم نژاد مدیر همکاری های علمی و بین المللی به دعوت دانشگاه گیلان، در این اجلاس شرکت دارند. هم اکنون، جلسه اعضای ایرانی اتحادیه از ساعت 10 صبح ۲ آذر ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه گیلان به‌عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه در حال برگزاری می باشد.

گفتنی است، این اجلاس با بیش از دو دهه فعالیت و ایجاد بستری مناسب جهت همکاری های دانشگاه های منطقه، با حضور رئیسان و معاونان بیش از ۳۰ دانشگاه عضو، از کشورهای روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان و ایران در تاریخ ۱۰ و ۱۱ آذر ماه برگزار خواهد شد.

از جمله فعالیت های این اتحادیه، آموزش نیروی متخصص به صورت مشترک توسط دانشگاه های عضو اتحادیه ، اجرای مشترک فعالیت های تحقیقاتی حول محور دریای خزر ، حساس کردن دولت ها نسبت به مسایل زیست محیطی دریای خزر و برگزاری کارگاه های علمی مشترک دو جانبه و چند جانبه می باشد.