برگزاری کارگاه تخصصی جناب آقای دکتر هادی روحانی از دانشکده مهندسی شیمی و زیست مولکولی دانشگاه ملی سنگاپور، با موضوع « Instrumental Methods of Analysis for Chemical Engineers »، در تاریخ دوشنبه، ۶ دی ۱۴۰۰، ساعت ۱۲-۹ و ۱۶-۱۳ به وقت ایران.

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۳ کد : ۴۸۹ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای تداوم فعالیت‌های خود در دوران مبارزه با ویروس COVID-19، در نظر دارد تا با همکاری دانشکده مهندسی شیمی، کارگاه فوق را بصورت آنلاین برگزار نماید.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا برای ثبت نام و شرکت به لینک اسکایپ (https://join.skype.com/KvYNWjzodIEz) مراجعه نمایند.