امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی و دانشگاه INTI مالزی برای توسعه همکاری در حوزه آموزشی

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۵۱۱۹ اخبار مدیریت
مدیر وبسایت مدیریت همکاری های علمی و بین المللی: امیرحسین ذبیح پور

در راستای گسترش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه، براساس توافقات بدست آمده در نشست های قبلی با دانشگاه INTI مالزی، تفاهم‌نامه همکاری بین طرفین منعقد گردید. هدف از امضای این تفاهم‌نامه، تقویت روابط دوسویه بین دانشگاه صنعتی نوشیروانی و دانشگاه INTI مالزی در زمینه‌های مختلف می‌باشد. از جمله مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به تبادل دانشجویان و اساتید، تجربیات و دانش فنی، تبادل منابع آموزشی و تحقیقاتی، انجام پروژه‌های مشترک، و برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی اشاره کرد. این تفاهم‌نامه به توسعه روابط دوجانبه در حوزه علمی و فناوری، ارتقای سطح دانشجویان و اساتید، و ایجاد فرصت‌های آموزشی و پژوهشی برای دو دانشگاه کمک شایانی می‌نماید. در چارچوب همکاری دوسویه، مفاد سند مذکور از سوی دفتر مدیریت همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه بازبینی و پیگیری مستمر خواهد شد تا اهداف و برنامه‌های تعیین شده به درستی و بهره‌وری عملیاتی شوند.

امیرحسین ذبیح پور

کلید واژه ها: دانشگاه نامه تفاهم نامه تفاهم همکاری آموزشی تبادل