مشارکت دو عضو هیأت علمی دانشگاه جهت تدریس کوتاه مدت در دانشگاه Aveiro پرتغال، در راستای پروژه بین المللی اراسموس

۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۴ کد : ۵۱۷ اخبار مدیریت

در راستای پروژه بین المللی اراسموس که مشتمل بر عقد تفاهم نامه های همکاری میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و چندین دانشگاه اروپایی بوده است، دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه به دعوت دانشگاه آویرو پرتغال و با تقبل هزینه های مرتبط، جهت انجام یک دوره تدریس کوتاه مدت در این دانشگاه حضور یافتند.

این دوره با هماهنگی پروفسور ژاوو کوتینیو، استاد برجسته مرکز پژوهشی CICECO این دانشگاه و مسئولین بخش دوره های مشترک علمی بین الملل برگزار شد. این دوره تدریس بسیار مورد توجه دانشجویان و مسئولین دانشگاه آویرو قرار گرفت که در پایان با اعطای گواهی حضور با تایید مدرسین به اعضای شرکت کننده همراه بود.

دانشگاه آویرو از برگزاری چنین دوره های مشترکی استقبال نموده و طرفین با برگزاری جلساتی پیرامون همکاری های بیشتر آموزشی و پژوهشی به رایزنی پرداختند. دانشگاه آویرو از بزرگترین مراکز علمی- تحقیقاتی کشور پرتغال است که یکی از مراکز طرف قرارداد با دانشگاه در پروژه بین المللی اراسموس می باشد.