امضای رسمی تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه بین‌المللی BAU قبرس شمالی

۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۱ کد : ۵۱۹۲ اخبار مدیریت
مدیر وبسایت مدیریت همکاری های علمی و بین المللی: امیرحسین ذبیح پور

بنا به نتیجه جلساتی که با حضور نمایندگان معتبر دانشگاه بین‌المللی BAU قبرس برگزار گردید، تفاهمنامه‌ای رسمی بین دو موسسه آموزش عالی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه مذکور پس از جلسات متعدد در زمینه همکاری‌های علمی و آموزشی منعقد گردید.
تفاهمنامه فوق، ارتقای همکاری و تعامل بین دو دانشگاه را در زمینه‌های مختلف تسهیل می‌کند. این تفاهمنامه، فرصت‌هایی برای تبادل منابع، تجربیات، و دانش فراهم می‌آورد که منجر به ارتقای سطح تحقیقات علمی و فناوری، توسعه منابع انسانی، و پیشرفت در حوزه‌های آموزش و پژوهش خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر و مطالعه نسخه الکترونیک تفاهمنامه، اینجا کلیک کنید.

امیرحسین ذبیح پور

کلید واژه ها: تفاهمنامه دانشگاه علمی همکاری زمینه منابع