برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر هادی روحانی، با موضوع « Smart Two-Dimensional Membranes for Molecular Separations »

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۴ کد : ۵۲۴ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در راستای برگزاری وبینارهای برنامه‌ریزی شده با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی بین‌المللی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، با همکاری دانشکده مهندسی شیمی اقدام به برگزاری این وبینار تخصصی نموده است.

وبینار تخصصی با موضوع «غشاهای دوبعدی هوشمند برای جداسازی مولکولی (گاز و مایع)» به ساعت ۹ روز یکشنبه ۵ دی ۱۴۰۰ توسط آقای دکتر هادی روحانی از دانشکده مهندسی شیمی و زیست مولکولی دانشگاه ملی سنگاپور، در محیط اسکایپ برگزار گردید. در این جلسه آخرین روش ها و پیشرفت ها در زمینه سنتز گزارش شده غشاهای دوبعدی هوشمند معرفی شدند. همچنین، به کاربردهای غشاهای دوبعدی هوشمند سنتز شده در جداسازی مولکول های گاز یا مایع، پرداخته شد.

جهت مشاهده و دریافت فایل تصویری ارائه به صفحه سخنرانی‌ها مراجعه نمایید.