برگزاری کارگاه تخصصی آقای دکتر هادی روحانی، با موضوع « Instrumental Methods of Analysis for Chemical Engineers »

۰۶ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۶ کد : ۵۲۵ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در راستای برگزاری وبینارهای برنامه‌ریزی شده با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی بین‌المللی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، با همکاری دانشکده مهندسی شیمی اقدام به برگزاری این وبینار تخصصی نموده است.

ورکشاپ تخصصی با موضوع « روش های آنالیز دستگاهی برای مهندسان شیمی » به ساعت ۱۲-۹، ۱۶-۱۳ روز دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ توسط آقای دکتر هادی روحانی از دانشکده مهندسی شیمی و زیست مولکولی دانشگاه ملی سنگاپور، در محیط اسکایپ برگزار گردید. در این جلسه مفاهیم مورد نیاز آنالیزهای دستگاهی، ساختار داخلی و تحلیل نتایج خروجی آنالیزهای مختلف مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

جهت مشاهده و دریافت فایل تصویری ارائه به صفحه سخنرانی‌ها مراجعه نمایید.