دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه ۷۵ جهان ۱۱ آسیا و اول ایران در شاخص "نسبت مقالات ۱۰ درصد برتر به کل مقالات"

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۲۶۱ اخبار مدیریت
مدیر وبسایت مدیریت همکاری های علمی و بین المللی: امیرحسین ذبیح پور

در رتبه‌بندی لایدن هلند 2023 که هر ساله توسط دانشگاه لایدن هلند منتشر می گردد، 1318 دانشگاه از سراسر جهان بر اساس تولیدات علمی خود در بازه زمانی 2018 تا 2021، از طریق پایگاه اطلاعاتی Web of Science مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. بر اساس این گزارش در بازه 2018 تا 2021 دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تعداد 2002 مقاله منتشر کرده است. از کل مقالات منتشر شده در این بازه زمانی 340 مقاله جزو مقالات 10 درصد برتر می باشد. به عبارت دیگر 17.20 درصد از مقالات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل جزء مقالات 10 درصد برتر می‌باشد که در این شاخص دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه 75 جهان، 11 آسیا و اول ایران قرار دارد.

برای مشاهده صفحه رسمی لایدن و رتبه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، اینجا کلیک کنید.

امیرحسین ذبیح پور

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه صنعتی دانشگاه صنعتی نوشیروانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بابل نوشیروانی بابل صنعتی نوشیروانی بابل مقالات نوشیروانی صنعتی نوشیروانی