برگزاری وبینار تخصصی جناب آقای دکتر محمد حسینی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین آمریکا، و محقق کمپانی مایکروسافت، با موضوع « From ۳D Multimedia and VR to AI for Media: Challenges in Emerging Multimedia »

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۵۳۸ سمینارها و کارگاه‌ها

برگزاری وبینار تخصصی جناب آقای دکتر محمد حسینی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین آمریکا، و محقق کمپانی مایکروسافت، با موضوع « From 3D Multimedia and VR to AI for Media: Challenges in Emerging Multimedia »، در تاریخ دوشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۰، ساعت ۱۹:۰۰ به وقت ایران.

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای تداوم فعالیت‌های خود در دوران مبارزه با ویروس COVID-19، در نظر دارد تا با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، سمینار فوق را بصورت آنلاین برگزار نماید.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا برای ثبت نام و شرکت به لینک اسکایپ (https://join.skype.com/GHyvs8DUP9eK) مراجعه نمایند.