برگزاری وبینار تخصصی آقای دکتر محمد حسینی، با موضوع « From ۳D Multimedia and VR to AI for Media: Challenges in Emerging Multimedia »

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۷ کد : ۵۶۵ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در راستای برگزاری وبینارهای برنامه‌ریزی شده با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی بین‌المللی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر اقدام به برگزاری این وبینار تخصصی نموده است.

وبینار تخصصی با موضوع « از چند رسانه ای سه بعدی و واقعیت مجازی تا هوش مصنوعی برای رسانه: چالش ها در چند رسانه ای نوظهور » به ساعت ۱۹ روز دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ توسط آقای دکتر محمد حسینی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین آمریکا، و محقق کمپانی مایکروسافت، در محیط اسکایپ برگزار گردید. در این جلسه آخرین روش ها و پیشرفت ها در زمینه بهینه سازی منبع در پردازش چندرسانه ای و بهبود تجربه کاربر، معرفی شدند. همچنین، به کاربردها و چالش های پردازش چندرسانه ای 3D، بازی های 3D، واقعیت مجازی و هوش مصنوعی در آن، پرداخته شد.

جهت مشاهده و دریافت فایل تصویری ارائه به صفحه سخنرانی‌ها مراجعه نمایید.