جلسه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با دانشجویان بین الملل

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۶ کد : ۶۱۵ رویدادها

در این جلسه که باتوجه به شرایط شروع ترم آتی و با حضور مجموعه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی، دکتر پاشایی به نمایندگی از معاونت آموزشی، و دانشجویان بین الملل برگزار گردید، پیرو مسائل آموزشی-پژوهشی و دانشجویی دانشجویان بین الملل به بحث و تبادل نظر پرداخته شد. همچنین دانشجویان نقطه نظراتی را مطرح و مجموعه بین الملل با مشارکت نماینده معاونت آموزشی به بررسی این نظرات پرداخته و بر ارائه پیشنهاداتی جهت اجرایی شدن منتهی گردید.

شایان ذکر است مدیریت همکاری های علمی و بین المللی همواره جلسات منظمی را در راستای بهبود وضعیت آموزشی-پژوهشی و دانشجویی دانشجویان بین الملل برگزار نموده است. در پایان دانشجویان بین الملل از برگزاری چنین جلسات و همچنین شرایط تحصیلی مناسب فراهم شده توسط دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، تشکر و قدردانی نمودند.