پیام دعوت دانشگاه خلیج فارس از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل جهت فراخوان اعطای مدرک پسادکتری مشترک این دانشگاه و دانشگاه قطر در زمینه « کاربرد یادگیری ماشین در توسعه فناوری های غشایی »

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۶۱۶ اطلاعیه‌ها

در راستای بین المللی سازی دانشگاه و گسترش همکاری‌های بین المللی، امور بین الملل دانشگاه خلیج فارس طی پیامی خبر از آغاز فراخوان جذب پژوهشگر مشترک (Remote Dual Certificate Post-Doc) میان این دانشگاه و دانشگاه قطر در زمینه « کاربرد یادگیری ماشین در توسعه فناوری های غشایی » جهت اطلاع رسانی به دانش آموختگان دکتری و علاقمندان آشنا به هوش مصنوعی در رشته های مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و ... در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، داده است.

مهلت نام نویسی: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
میزان فاند: ۱ تا ۲ سال به صورت نیمه حضوری و غیرحضوری

جهت مشاهده جزئیات فراخوان 2022 PGU QU Post Doc Call و اپلای اینجا (https://pgu.ac.ir/en/announcements/1284) کلیک نمایید.