برگزاری کارگاه تخصصی جناب آقای دکتر پژمان راستی دانشیار دانشگاه آنژه فرانسه، با موضوع « Segmentation in ۲D and ۳D Microscopy Image Stacks »

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۰ کد : ۶۵۳ سمینارها و کارگاه‌ها

مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در راستای برگزاری وبینارهای برنامه‌ریزی شده با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی بین‌المللی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر اقدام به برگزاری این وبینار تخصصی نموده است.

وبینار تخصصی با موضوع « قطعه‌بندی در پشته‌های تصاویر میکروسکوپی دو و سه بعدی » به ساعت ۱۷:۳۰ روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ توسط آقای دکتر پژمان راستی، دانشیار دانشگاه آنژه فرانسه، دپارتمان داده بزرگ و علم داده، دانشکده مهندسی اطلاعات و محیط زیست (ESAIP)، در محیط اسکایپ برگزار گردید. در این وبینار، ایشان دستاوردهای خود در زمینه فوق را با اساتید، دانشجویان و محققین شرکت کننده به اشتراک گذاشتند. همچنین بخش انتهایی این جلسه، به صورت کارگاه آموزشی برای آشنایی عملی شرکت‌کنندگان با ابزار و امکانات قابل استفاده مرتبط با این زمینه برگزار گردید.

فایل تصویری کامل ارائه در صفحه سخنرانی‌ها در دسترس خواهد بود.