برگزاری جلسه میان معاونت آموزشی دانشگاه و مدیریت همکاری های علمی و بین المللی پیرامون مسائل آموزشی دانشجویان بین الملل

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۷ کد : ۶۷۷ اخبار مدیریت

در این جلسه که با حضور معاون محترم آموزشی، مجموعه همکاری های علمی و بین المللی و نماینده تحصیلات تکمیلی برگزار گردید، پیرو مسائل آموزشی-پژوهشی دانشجویان بین الملل به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

همچنین در این جلسه به بحث اهمیت جذب دانشجویان خارجی، پیشرفت های حاصل شده و چالش های پیش رو پرداخته و بر ضرورت ارتقای کمی و کیفی فرآیند پذیرش و تحصیل دانشجوان بین المللی تاکید شد.

شایان ذکر است مدیریت همکاری های علمی و بین المللی همواره جلسات منظمی را در راستای بهبود وضعیت آموزشی-پژوهشی و دانشجویی دانشجویان بین الملل برگزار نموده است.