آغاز فراخوان طرح تبادل دانشجو میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه UPM مالزی در ترم پاییز ۲۰۲۲/۲۰۲۳

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۶ کد : ۶۸۸ اطلاعیه‌ها

در راستای بین المللی سازی دانشگاه و گسترش همکاری‌های بین المللی، چندی پیش همکاری‌ میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه UPM، به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های مالزی، بررسی گردید. در همین راستا این دانشگاه طی پیامی ابراز علاقه مندی خود را مبنی بر تبادل متقابل دانشجو در قالب برنامه های مختلف در ترم پاییز 2022 بیان نموده است.

گفتنی است از جمله محورهای برنامه مذکور، که به ‌واسطه‌ جایگاه بین المللی دانشگاه و پیگیری‌های مجموعه بین‌الملل طی جلسات مجازی به نتیجه رسیده است، بهره مندی از امکانات فنی و آزمایشگاهی یکدیگر در زمینه‌های تبادل دانشجو و همکاری پژوهشی و علمی بوده است.

مدت زمان: ۱ الی ۲ ترم تحصیلی

مقطع تحصیلی: کارشناسی
مهلت نام نویسی:  ۲۴ فروردین ۱۴۰۱
ارسال مدارک: international@nit.ac.ir
جهت مشاهده مدارک مورد نیاز، برنامه ها و اپلای  به داده های پایین تر درج شده مراجعه نمایید.

supporting documents as per below:

a. Recommendation Letter from home university
b. Certified academic transcript (with minimum 3.00CGPA)
c. English Certificate (MUET/TOFEL/IELTS if any)
d. For non-english speaking country student that does not have English Certificate, are required to provide

More info: https://intl.upm.edu.my/mobility/inbound/program_overview-4089

General Eligibility Requirement
In order for a student to participate in any inbound mobility program, the student must satisfy the general eligibility requirement set up by UPM.  The general eligibility requirement for international students to apply for any mobility programme are as follows.

a. Is currently an active full-time student at their home university.
b. Minimum CGPA of 3.00
c. Students must have completed at least 1 semester in their home university.
d. Have a good command of the English language in both speaking and writing.
e. Agree to abide by the UPM’s Rule and Regulation and pay any cost incurred during the mobility program.