برگزاری کارگاه دانش افزایی "نظام های رتبه بندی و بین‌المللی سازی دانشگاه" در پی درخواست دانشگاه فنی و حرفه‌ای از مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۷ کد : ۷۰۴ رویدادها سمینارها و کارگاه‌ها

با توجه به تجربیات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در کسب رتبه‌های درخشان بین المللی، و برگزاری موفق چندین کارگاه رتبه‌بندی ملی و بین‌المللی، که با استقبال دانشگاه های برتر کشور همراه شد، این کارگاه دانش افزایی "نظام های رتبه بندی و بین‌المللی سازی دانشگاه" توسط مجموعه بین الملل، و به درخواست و میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در تاریخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰، برگزار گردید.

این کارگاه با حضور نمایندگان آن دانشگاه، دکتر رحیم نژاد مدیر بین الملل و دکتر قریشی معاونت برگزار گردید. در این نشست به ضرورت برندینگ دانشگاه‌ها در حوزه بین‌الملل به عنوان راهکاری در ارتقای سطح کیفیت آموزشی و پژوهشی پرداخته شد.

گفتنی است در پایان شرکت کنندگان ضمن قدردانی از مجموعه بین الملل، علاقه خود جهت همکاری بیشتر با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل را ابراز نمودند.