جایگاه برجسته دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در میان دانشگاه های صنعتی بر اساس آخرین رتبه بندی تاثیرگذاری تایمز THE Impact Rankings ۲۰۲۲

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۵ کد : ۸۱۹ اخبار مدیریت

THE Impact Rankings 2022

این رتبه‌‌بندی در سال 2021 با 1115 و سال 2022 با 1406 دانشگاه جهان براساس اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد، 17 شاخص SDG، مبنی بر پایان دادن به فقر و محدودیت‌زدایی از طریق استراتژی بهبود زندگی، ارائه گردید.

رتبه‌بندی تأثیرگذاری موسسه بین‌المللی تایمز در سال 2015 برای کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته در نظر گرفته شد و هدف آن پایان دادن به فقر و محدودیت زدایی از طریق استراتژی‌های برای بهبود وضع بهداشت و تحصیلات، کاهش نابرابری‌ها، رشد اقتصادی و همچنین مواجهه و مقابله کردن با تغییرات اقلیمی می‌باشد. دانشگاه ها برای کسب امتیاز نیازمند تهیه و تکمیل SDGهای 17 گانه این رتبه‌بندی می¬باشند. این اهداف ۱۷ گانه طیف وسیعی از مسائل انسانی را در بر می‌گیرد که به ترتیب شامل 1) ریشه‌کن کردن فقر 2) حذف گرسنگی 3) ارتقای سطح بهداشت 4) کیفیت تحصیل 5) برابری جنسیتی 6) دسترسی به آب بهداشتی 7) انرژی پاک و مقرون به صرفه 8) توسعه اقتصادی پایدار جامعه و ایجاد فرصت های شغلی 9) صنعت، ابتکارات و زیرساخت‌‌ها 10) کاهش نابرابری‌ها 11) شهرها و جوامع پایدار 12) تولید و مصرف منطقی 13) اقدامات مرتبط با آب و هوا 14) زندگی آبزیان 15) زندگی بر روی خشکی 16) صلح، عدالت و نهادهای قدرت و 17) مشارکت در اهداف می‌‌باشند.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در بسیاری شاخص ها موفق به کسب جایگاه نخست دانشگاه های صنعتی کشور و در مجموع جایگاه سوم، شده است. دانشگاه برای چهارمین سال متوالی مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه جهانی اینگونه است: حذف گرسنگی 300-201، دسترسی به آب بهداشتی 100 پله صعود 300-201، انرژی پاک و مقرون به صرفه 300-201، زندگی بر روی خشکی 400-301، کاهش نابرابری‌ها 200 پله صعود 600-401، صنعت، ابتکارات و زیرساخت‌‌ها 600-401، و در سایر شاخص‌ها نیز حائز رتبه‌های مناسبی شده‌است.

گفتنی است بر اساس رتبه بندی کلی تایمز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست کشور، 74 دانشگاه‌های جوان جهان، و 400-351 تمامی دانشگاه‌های جهان قراردارد.