انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه مهندسی مخابرات و قدرت آلماتی قزاقستان (AUES)

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۲ کد : ۸۶۸ اخبار مدیریت

در راستای بین المللی سازی دانشگاه و گسترش همکاری‌های بین المللی، تفاهم‌نامه همکاری‌ میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه AUES (https://aues.edu.kz/en)، به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های قزاقستان، به امضای دو دانشگاه رسید.

هدف از این تفاهم‌نامه، که به ‌واسطه‌ جایگاه بین المللی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و پیگیری‌های مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی در پی جلسات مجازی و حضوری به نتیجه رسیده است، بهره‌گیری از امکانات موجود در جهت تحقق اهداف مشترک و توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی و بین المللی می‌باشد.

همچنین موضوعاتی از قبیل بهره مندی طرفین از امکانات فنی و آزمایشگاهی یکدیگر در زمینه‌های تبادل دانشجو، پژوهشی و علمی ، همکاری در پروژه‌های مشترک پژوهشی، همکاری در برگزاری مشترک همایش‌های تخصصی و کارگاه‌های علمی و بین المللی از جمله محورهای تفاهم نامه مذکور می‌باشد.

جهت دسترسی به فایل کامل تفاهم‌نامه به صفحه تفاهم نامه‌های بین المللی مراجعه نمایید.