برگزاری جلسه با دانشجویان بین الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۳ کد : ۸۸۳ رویدادها
برگزاری جلسه با دانشجویان بین الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

این جلسه صمیمانه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، حضور قائم مقام ریاست محترم دانشگاه، معاونت‌ها، مجموعه مدیریت همکاری های علمی و بین المللی و دانشجویان بین الملل در تاریخ یکشنبه ۱ خردادماه ساعت ۱۱:۴۵ صبح در سالن جلسات طبقه پنجم ساختمان مرکزی، برگزار گردید.

گفتنی است در این جلسه مباحثی پیرامون آشنایی بیش تر و بررسی درخواست ها و مسائل آموزشی-پژوهشی و فرهنگی-اجتماعی این دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین دانشجویان نقطه نظراتی را مطرح و مجموعه بین الملل با مشارکت معاونت‌ها بر بررسی این پیشنهادات تاکید نمودند. گفتنی است مدیریت همکاری های علمی و بین المللی همواره جلسات منظمی را در راستای بهبود وضعیت آموزشی-پژوهشی و دانشجویی دانشجویان بین الملل برگزار نموده است.

شایان ذکر است، بیش از ۳ درصد از دانشجویان کل دانشگاه را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند و این درحالی است که براساس داده های وزارت علوم، میانگین این مقدار در سطح دانشگاه های کشور تنها ۱/۴ درصد می باشد.