مشارکت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در اجلاس علمی بین‌المللی "کمسیون علوم، تحقیقات و فناوری اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ناحیه حاشیه دریای خزر ۲۰۲۲" به میزبانی دانشگاه آستراخان

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۴ کد : ۹۰۹ رویدادها

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به دعوت دانشگاه آستراخان (https://asu.edu.ru/en) باتوجه به همکاری‌های قبلی مجموعه بین الملل، تفاهم نامه منعقد شده و جایگاه بین المللی دانشگاه، در اجلاس "کمسیون علوم، تحقیقات و فناوری اتحادیه دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی حاشیه دریای خزر 2022"، که به میزبانی آن دانشگاه درحال برگزاری می‌باشد، مشارکت دارد. این اتحادیه به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین اتحادیه های علمی و بین‌المللی ناحیه خزر شناخته می‌شود.

گفتنی است در این اجلاس دکتر رحیم‌نژاد مدیر مجموعه بین‌الملل به نمایندگی از دانشگاه به ایراد سخنرانی در راستای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در دوران کرونا، پرداختند که با استقبال شرکت‌کنندگان مواجه شد. از جمله محورهای این اجلاس ارائه ای از فضای آموزشی، تبادل نظر پیرامون سیاست گذاری های جوانان، فضای آموزشی، توسعه دانشگاه ها در شرایط جدید و فضای رسانه ای ناحیه دریای خزر است.