صعود ۶۱ پله‌ای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در نظام رتبه‌بندی Round University Ranking ۲۰۲۲ (RUR) - شاخص تحقیق

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۳ کد : ۹۷۰ رویدادها

در رتبه بندی دانشگاه های پیشرو جهان توسط نظام رتبه‌بندی RUR در سال ۲۰۲۲ (Round University Ranking)، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با صعود دو پله‌ای کشوری و ۶۱ پله‌ای جهانی نسبت به سال گذشته، موفق به کسب جایگاه نخست ایران و ۲۰۶ جهان در شاخص تحقیق (Research Ranking) شد.
دانشگاه از سال ۲۰۱۸ وارد این نظام رتبه‌بندی گردیده و برای چهارمین سال متوالی جایگاه چهارم دانشگاه‌های صنعتی و هفتم تمامی دانشگاه‌های کشور را در مجموع شاخص‌های رتبه‌بندی RUR (نخست شاخص تحقیق) به خود اختصاص داده است. تنها ۱۵ دانشگاه از ایران در این رتبه‌بندی درنظر گرفته شده است.
گفتنی است آژانس رتبه بندی RUR مستقر در مسکو، روسیه، از سال ۲۰۱۰ رتبه بندی جهانی برای برترین دانشگاه‌ها را ارائه می‌نماید. در سال ۲۰۲۲ عملکرد ۱۰۳۲ دانشگاه پیشرو جهان با ۲۰ شاخص در ۴ مأموریت اصلی: آموزش، تحقیق، توسعه بین‌المللی و پایداری مالی مورد بررسی قرارگرفت.

جهت مشاهده صفحه رسمی این رتبه‌بندی، اینجا کلیک نمایید.