دسترسی رایگان دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به پایگاه جامع داده‌های موسسه Ecoinvent فراهم شد

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۱ کد : ۹۹۷ رویدادها

موسسه Ecoinvent یک موسسه غیرانتفاعی مستقر در کشور سوئیس می‌باشد که به جمع‌آوری داده‌های دقیق در خصوص ارزیابی‌های زیست‌محیطی و توسعه پایدار در سراسر جهان می‌پردازد. پایگاه داده‌های جمع‌آوری شده توسط این شرکت متشکل از 19000 مجموعه داده برای ارزیابی چرخه عمر، پایداری، و ارزیابی زیست محیطی در جنبه‌های مختلف است که برای دانشجویان رشته‌های مهندسی عمران و مهندسی صنایع قابل استفاده خواهد بود. اطلاعات بیشتر در خصوص پایگاه داده های مزبور از طریق آدرس زیر در دسترس می‌باشد:

دسترسی دانشجویان دانشگاه به این پایگاه داده‌ها به واسطه‌ی تلاش‌های خانم مهندس غزاله باقریه‌نجار، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران-سازه و پیگیری‌های مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی امکان‌پذیر گردیده است.

دانشجویان علاقمند می‌توانند جهت دسترسی به پایگاه داده‌های مزبور با آقای دکتر حسین یوسف‌پور، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران از طریق ایمیل hyousefpour@nit.ac.ir تماس حاصل نمایند.